Velkommen til skolestart!

Innhold

Rektor ønsker velkommen til et nytt skoleår.

Nå er vi klare!

Onsdag 18. august kl. 08.30 åpner vi dørene for 350 elever. Vi ønsker ekstra velkommen til rekordmange 130 elever på 8. trinn. Vi er nå klare til å ta i mot dere alle sammen!


Ansatte på 8. trinn


Ansatte på 9. trinn


Ansatte på 10. trinn

Rekordmange elever

Ra ungdomsskole har hatt et økende elevtall siden skolen var ny i 2003, og vi har aldri hatt så mange elever til skolestart som i år. Vi har fått en flott brakkerigg på plass mellom skolen og ballbingen. Denne er nå klar til å huse to klasser på 8. trinn.

Takk til Allum Bygg for oppføring av brakkeriggen som inneholder to store klasserom, grupperom og toaletter.


2 nye klasserom står klare til 8. trinn

Grønt nivå

Forhåpentligvis kan vi se fram til et skoleår uten å bruke trafikklysmodellen, fjernundervisning og karantener. Vi forsøker å gjøre skolestarten så normal som mulig, men må fortsatt ta hensyn til smittevern og avstandsregler.

Dette gjelder nå:

  • Ingen syke skal møte på skolen.
  • God hygiene.
  • Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming).
  • Vanlig organisering av skoleklasser og skolehverdag: Elever kan blandes på tvers av klasser og trinn i undervisning og pauser.
  • Testing kan erstatte smittekarantene

Skoleskyss

  • Alle elever som tidligere har hatt skoleskyss kan benytte seg av busskortet de brukte før sommerferien.
  • Busskort til elever som ikke har hatt dette tidligere deles ut første skoledag
  • Se VKTs reiseplanlegger for busstider for skoleskyss.

Kjøring og henting av elever i bil

Elever i nærområdet oppfordres sterkt til å gå eller sykle. Dersom elever skal kjøres til eller hentes på skolen, henstiller vi anmoder vi om at det brukes drop off sone. Vi oppfordrer til fysisk aktivitet, så elevene kan gjerne slippes av ned på Rema 1000.

Mat og drikke

Vi oppretter ikke kantinedrift i Agora med det første, så elever oppfordres til å ha med matpakke og drikke på skolen hver dag.

Dette skoleåret setter vi også i gang med M&D-automater som tilbyr ulike forfriskninger. Elevene kan velge forfriskningene de ønsker, før skoledagen starter, drikke til matpakka eller en oppkvikker når skoledagen er over. Automatene kjøler ned drikken, så den alltid er kald og klar til å nytes.

Det er en M&D-automat i hver base.

M&D tilbyr i dag fem drikkeprodukter; tre meieribaserte og to basert på frukt og bær. Flere av produktene er uten tilsatt sukker eller kunstig søtning, med et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt. Utvalget består av lettmelk kakao, eplejuice, sukkerfri iskaffe uten koffein, smoothie med jordbær og mellommåltidsdrikk skogsbær.

Ungdommene velger selv hvilke produkter de vil ha fra automaten og betaler med sin personlige M&D-brikke. Brikken deles ut til alle elevene etter skolestart. Brikken forhåndsbetales av foresatte ved å fylle på med valgfri klippekortpakke.

 

Vi ser fram til et år med god trivsel og mye læring!

Med vennlig hilsen

Simen Aas Løwer
Rektor

Til toppen